Kijk LIVE: zoektocht naar vermiste duikboot bij Titanic (video)

Kijk LIVE: zoektocht naar vermiste duikboot bij Titanic (video)

Woensdag 21 juni 2023 om 10:43

De Amerikaanse nieuwszender FOX doet de hele dag LIVE verslag van de immense zoektocht naar de verdwenen onderzeeër bij het wrak van de Titanic.

Deze 5 personen bevinden zich aan boord van de Titan

Zuurstof raakt op
De inmiddels beroemde duikboot begon afgelopen zondag, met zuurstof voor ongeveer 96 uur aan boord, met de afdaling richting het wereldberoemde wrak. Na ongeveer anderhalf uur verloor het vaartuig het contact met de Polar Prince en sindsdien is er geen enkel spoor van de onderzeeër en haar bemanning. De overblijfselen van Titanic liggen op zo'n 3800 meter diepte dus dat maakt de zoektocht er helaas niet makkelijker op.

Volg hieronder LIVE het laatste nieuws over de zoektocht naar de onderzeeër bij het wrak van de Titanic

Kijk LIVE: zoektocht naar vermiste duikboot bij <em>Titanic</em> (video) De Amerikaanse nieuwszender FOX doet de hele dag LIVE verslag van de immense zoektocht naar de verdwenen onderzeeër bij het wrak van de Titanic. Deze 5 personen bevinden zich aan boord van de Titan Zuurstof raakt opDe inmiddels beroemde duikboot begon afgelopen zondag, met zuurstof voor ongeveer 96 uur aan boord, met de afdaling richting het wereldberoemde wrak. Na ongeveer anderhalf uur verloor het vaartuig het contact met de Polar Prince en sindsdien is er geen enkel spoor van de onderzeeër en haar bemanning. De overblijfselen van Titanic liggen op zo'n 3800 meter diepte dus dat maakt de zoektocht er helaas niet makkelijker op. Volg hieronder LIVE het laatste nieuws over de zoektocht naar de onderzeeër bij het wrak van de Titanic Bekijk ook Video: Grootschalige zoekoperatie naar vermiste duikboot Titan bij Titanic Bekijk deze video » 'Estavana Polman wordt dé ster van Beter Laat Dan Nooit' Bekijk deze video » Waar smoezen Máxima en Mathilde over tijdens het staatsbanket in België? (video) Bekijk deze video » Wrakduiker: 'Kans dat passagiers Titanic-duikboot nog leven is klein' (Op1) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: zoektocht naar vermiste duikboot bij Titanic (video)

Actuele video's

Meer actuele video's