Douwe Bob is klaar met zijn rock 'n roll-tijd, 'het is niet meer gezellig maar tragisch'

Douwe Bob is klaar met zijn rock 'n roll-tijd, 'het is niet meer gezellig maar tragisch'

Wednesday 21 June 2023 om 18:35

Zie hier: André Hazes en Douwe Bob knuffelen er op los

Sinds Douwe Bob kinderen heeft let hij meer op zijn lichaam en geest, vertelt hij aan RTL Boulevard. De zanger laat weten dat hij klaar is met zijn rock 'n roll-tijd. "Op een gegeven moment is het niet meer gezellig, maar wordt het tragisch". Douwe Bob drinkt af en toe nog wel een lekker drankje. "Maar op een gegeven moment is het klaar."

<em>Douwe Bob</em> is klaar met zijn rock 'n roll-tijd, 'het is niet meer gezellig maar tragisch' Zie hier: André Hazes en Douwe Bob knuffelen er op los Sinds Douwe Bob kinderen heeft let hij meer op zijn lichaam en geest, vertelt hij aan RTL Boulevard. De zanger laat weten dat hij klaar is met zijn rock 'n roll-tijd. "Op een gegeven moment is het niet meer gezellig, maar wordt het tragisch". Douwe Bob drinkt af en toe nog wel een lekker drankje. "Maar op een gegeven moment is het klaar." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Douwe Bob onthult bestemming huwelijksreis (Shownieuws) Bekijk deze video » Douwe Bob over de Beste Zangers: 'Veel emotioneler dan ik dacht' (Shownieuws) Bekijk deze video » Zoontje steelt de show in nieuwe clip Douwe Bob Bekijk deze video » André Hazes knuffelt er op los met Douwe Bob, 'ik zweet wel een beetje' Bekijk deze video »
TV :
Douwe Bob is klaar met zijn rock 'n roll-tijd, 'het is niet meer gezellig maar tragisch'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's