Douwe Bob over de Beste Zangers: 'Veel emotioneler dan ik dacht' (Shownieuws)

Douwe Bob over de Beste Zangers: 'Veel emotioneler dan ik dacht' (Shownieuws)

Vrijdag 9 juni 2023 om 11:51

Douwe Bob is erg enthousiast over zijn deelname aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers, hij vond het een bijzondere ervaring en ‘veel emotioneler dan ik dacht’. "Iedereen gaat buiten zijn comfortzone", zegt Douwe Bob. "Dus dat is superinteressant." Ook vertelt Douwe dat Marco Bakker hem erg heeft verrast.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

<em>Douwe Bob</em> over de <em>Beste Zangers</em>: 'Veel emotioneler dan ik dacht' <em>(Shownieuws)</em> Douwe Bob is erg enthousiast over zijn deelname aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers, hij vond het een bijzondere ervaring en ‘veel emotioneler dan ik dacht’. "Iedereen gaat buiten zijn comfortzone", zegt Douwe Bob. "Dus dat is superinteressant." Ook vertelt Douwe dat Marco Bakker hem erg heeft verrast. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Wanneer het nieuwe seizoen van Beste Zangers wordt uitgezonden is nog niet bekend. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. ZIE: het bijzondere verhaal achter Douwe Bob zijn gitaar Bekijk deze video » Douwe Bob onthult bestemming huwelijksreis (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: Duncan Laurence, Nick Schilder, Meau en Douwe Bob in Beste Zangers 2023 Bekijk deze video »
TV :

Wanneer het nieuwe seizoen van Beste Zangers wordt uitgezonden is nog niet bekend. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's