Eerste documentaire van Humberto Tan is nu te zien: 'verhaal over de jacht op de jaguar'

Eerste documentaire van Humberto Tan is nu te zien: 'verhaal over de jacht op de jaguar'

Eerste documentaire van <em>Humberto Tan</em> is nu te zien: 'verhaal over de jacht op de jaguar' Humberto Tan heeft zijn allereerste documentaire genaamd: De Jacht op de Jaguar gemaakt. In de bijzondere documentaire neemt Humberto je mee naar Suriname en laat hij het aangrijpende verhaal zien van de jacht op de koning van de jungle: de jaguar. De bevindingen rondom het dier blijken schrijnend te zijn... CameraNaast het verhaal van de jaguar neemt hij de kijkers ook mee in zijn eigen verhaal met zijn camera. De Jacht op de Jaguar is nu te zien op Videoland. Bekijk het fragment van Videoland over de documentaire van Humberto hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Maxime Meiland als kind misbruikt: 'Voelde me heel eenzaam' (Humberto) Bekijk deze video » ZIEN: Lucille Werner zingt La Isla Bonita (Madonna) bij Humberto Bekijk deze video » Jan Boskamp verrast door Rafael van der Vaart: 'Weg jij! Stuur die gozer weg!' (video) Bekijk deze video »
Woensdag 21 juni 2023 om 19:39

Humberto Tan heeft zijn allereerste documentaire genaamd: De Jacht op de Jaguar gemaakt. In de bijzondere documentaire neemt Humberto je mee naar Suriname en laat hij het aangrijpende verhaal zien van de jacht op de koning van de jungle: de jaguar. De bevindingen rondom het dier blijken schrijnend te zijn...

Camera
Naast het verhaal van de jaguar neemt hij de kijkers ook mee in zijn eigen verhaal met zijn camera. De Jacht op de Jaguar is nu te zien op Videoland.

Bekijk het fragment van Videoland over de documentaire van Humberto hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's