Maxime Meiland als kind misbruikt: 'Voelde me heel eenzaam' (Humberto)

Maxime Meiland als kind misbruikt: 'Voelde me heel eenzaam' (Humberto)

Maxime Meiland als kind misbruikt: 'Voelde me heel eenzaam' (<em>Humberto</em>) Maxime Meiland is als 15-jarige misbruikt, vertelt ze in haar in maart te verschijnen biografie en ook sprak ze er zondagavond over met Humberto Tan: 'De reden dat ik het wil vertellen is dat ik jonge meisjes en jongens die net als ik met sexting of misbruik te maken hebben gehad wil steunen. Dat ze zich niet alleen voelen erin want dat heb ik heel erg gehad. Ik voelde me heel eenzaam.' Bekijk het fragment van Humberto op zondag hieronder. Bovenaan deze pagina zie je beelden van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, dat maandag van start gaat. Bekijk ook Chateau Meiland: Martien beeft van angst na gevaarlijke blunder van Erica Bekijk deze video » Chateau Meiland: Maxime moet flink bezuinigen op alles om huis te kunnen betalen Bekijk deze video » ZIEN: Claire Meiland 'boos' op moeder Maxime, 'Je let niet op!' (video) Bekijk deze video »
TV :
Maxime Meiland als kind misbruikt: 'Voelde me heel eenzaam' (Humberto)
Monday 27 February 2023 om 08:33

Maxime Meiland is als 15-jarige misbruikt, vertelt ze in haar in maart te verschijnen biografie en ook sprak ze er zondagavond over met Humberto Tan: 'De reden dat ik het wil vertellen is dat ik jonge meisjes en jongens die net als ik met sexting of misbruik te maken hebben gehad wil steunen. Dat ze zich niet alleen voelen erin want dat heb ik heel erg gehad. Ik voelde me heel eenzaam.'

Bekijk het fragment van Humberto op zondag hieronder. Bovenaan deze pagina zie je beelden van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, dat maandag van start gaat.


Actuele video's

Meer actuele video's