Danny Vera zingt bij Jinek voor het eerst nummer van nieuwe plaat: Like it always was

Danny Vera zingt bij Jinek voor het eerst nummer van nieuwe plaat: Like it always was

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 21 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Woensdag was Danny Vera te gast bij Eva Jinek. In de talkshow wordt even de tijd genomen voor een muzikale break, Vera zingt voor de allereerste keer een liedje van zijn nieuwe album. Aan tafel zingt hij akoestisch Like it always was en vertelt waar het nummer over gaat.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Danny Vera zingt bij <em>Jinek</em> voor het eerst nummer van nieuwe plaat: <em>Like it always was</em> Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 21 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Woensdag was Danny Vera te gast bij Eva Jinek. In de talkshow wordt even de tijd genomen voor een muzikale break, Vera zingt voor de allereerste keer een liedje van zijn nieuwe album. Aan tafel zingt hij akoestisch Like it always was en vertelt waar het nummer over gaat. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Matthijs gaat door: Danny Vera en Douwe Bob spelen 'For the Good Times' Bekijk deze video » Zie: Paaspop opende festivalseizoen met Danny Vera en Claude: 'Het is zo'n warm bad' Bekijk deze video »
Talkshow :
Danny Vera zingt bij Jinek voor het eerst nummer van nieuwe plaat: Like it always was

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV