Lang Leve de Liefde: Geert en Nina overladen elkaar met complimentjes

Lang Leve de Liefde: Geert en Nina overladen elkaar met complimentjes

Donderdag 22 juni 2023 om 15:04

Nina is helemaal weg van Geerts onderarmen en dat verbergt ze niet: "Ik vind het aantrekkelijk als een man goede onderarmen heeft." Geert voelt de druk om een complimentje terug te geven en zegt snel: "Ik vind jouw lippen prachtig."

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: <em>Geert</em> en <em>Nina</em> overladen elkaar met complimentjes Nina is helemaal weg van Geerts onderarmen en dat verbergt ze niet: "Ik vind het aantrekkelijk als een man goede onderarmen heeft." Geert voelt de druk om een complimentje terug te geven en zegt snel: "Ik vind jouw lippen prachtig." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Wordt er wel genoeg geflirt tussen Vishani en Joy? (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: is trampoline springen sexy? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's