Wordt er wel genoeg geflirt tussen Vishani en Joy? (Lang Leve de Liefde)

Wordt er wel genoeg geflirt tussen Vishani en Joy? (Lang Leve de Liefde)

Dinsdag 13 juni 2023 om 20:30

"Heb je al geflirt met mij?" vraagt Vishani aan haar data Joy tijdens een potje voetbal in Lang Leve de Liefde. Joy heeft hier heel snel een antwoord op: "Nee!". Het gesprek eindigt met een ongemakkelijke stilte. De twee lijken best goed te klikken maar of er ook echt een romantische klik is moet nog blijken.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Wordt er wel genoeg geflirt tussen Vishani en Joy? <em>(Lang Leve de Liefde)</em> "Heb je al geflirt met mij?" vraagt Vishani aan haar data Joy tijdens een potje voetbal in Lang Leve de Liefde. Joy heeft hier heel snel een antwoord op: "Nee!". Het gesprek eindigt met een ongemakkelijke stilte. De twee lijken best goed te klikken maar of er ook echt een romantische klik is moet nog blijken. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: Romy tilt haar date van 83 kilo op, waarom? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Perry en Bianca gaan er VOL op Bekijk deze video » Pijnlijk in Lang Leve de Liefde: voldoet Vishani's oogkleur wel aan Joys eisen? Bekijk deze video » Bianca in Lang Leve de Liefde: 'Ik vind mezelf er goed uit zien' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's