Bekijk de promo: Ik Ga op Reis en Neem Mee vanaf zondag 2 juli op SBS6

Bekijk de promo: Ik Ga op Reis en Neem Mee vanaf zondag 2 juli op SBS6

Donderdag 22 juni 2023 om 16:02

In de avontuurlijke datingshow Ik Ga op Reis en Neem Mee krijgen drie reislustige singles de kans om de liefde van hun leven te vinden, terwijl ze hun favoriete reis maken. Dit wil hen in het dagelijks leven niet lukken. Een unieke zoektocht naar de perfecte match.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de promo: <em>Ik Ga op Reis en Neem Mee</em> vanaf zondag 2 juli op <em>SBS6</em> In de avontuurlijke datingshow Ik Ga op Reis en Neem Mee krijgen drie reislustige singles de kans om de liefde van hun leven te vinden, terwijl ze hun favoriete reis maken. Dit wil hen in het dagelijks leven niet lukken. Een unieke zoektocht naar de perfecte match. Tekst gaat verder onder de video. Ik Ga op Reis en Neem MeeElke vrijgezel selecteert vijf dates en vertrekt met twee van hen op een bijzondere zoektocht naar de liefde. Gedurende de reis wordt op bepaalde momenten één date naar huis gestuurd om plaats te maken voor een nieuwe date, totdat alle vijf de dates geweest zijn. Samen ondernemen de potentiële lovebirds activiteiten, maken ze excursies en delen ze intieme momenten, ver weg van de dagelijkse sleur van thuis. Bekijk de promo van Ik Ga op Reis en Neem Mee hierboven. Ik Ga op Reis en Neem Mee is vanaf zondag 2 juli om 20.30 uur te zien op SBS6. Bekijk ook 'Estavana Polman wordt dé ster van Beter Laat Dan Nooit' Bekijk deze video » Kinderen kopen een huis gemist? Dominic, Nora en Evy kiezen precies het juiste huis (video) Bekijk deze video »
TV :

Ik Ga op Reis en Neem Mee
Elke vrijgezel selecteert vijf dates en vertrekt met twee van hen op een bijzondere zoektocht naar de liefde. Gedurende de reis wordt op bepaalde momenten één date naar huis gestuurd om plaats te maken voor een nieuwe date, totdat alle vijf de dates geweest zijn. Samen ondernemen de potentiële lovebirds activiteiten, maken ze excursies en delen ze intieme momenten, ver weg van de dagelijkse sleur van thuis.

Bekijk de promo van Ik Ga op Reis en Neem Mee hierboven. Ik Ga op Reis en Neem Mee is vanaf zondag 2 juli om 20.30 uur te zien op SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's