Kinderen kopen een huis gemist? Dominic, Nora en Evy kiezen precies het juiste huis (video)

Kinderen kopen een huis gemist? Dominic, Nora en Evy kiezen precies het juiste huis (video)

<em>Kinderen kopen een huis</em> gemist? Dominic, Nora en Evy kiezen precies het juiste huis (video) Bekijk hierboven de hele aflevering van Kinderen kopen een huis van woensdag 21 juni Robin en Roxy verlangen naar een vrij gevoel in een landelijke woning. Hun kinderen Dominic, Nora en Evy willen niet weg uit hun fijne huis in Bergen. In Kinderen kopen een huis krijgen ze de vrije hand en zoeken de ideale nieuwe woning uit. Hun keuze blijkt een schot in de roos! Bekijk het fragment vol emoties uit Kinderen kopen een huis hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Kinderen kopen een huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Nieuw seizoen Kinderen kopen een huis vanaf 24 mei te zien: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Aandoenlijk! Vanavond in Kinderen kopen een huis: dochter wil graag waterdichte ramen Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 22 juni 2023 om 11:56

Bekijk hierboven de hele aflevering van Kinderen kopen een huis van woensdag 21 juni

Robin en Roxy verlangen naar een vrij gevoel in een landelijke woning. Hun kinderen Dominic, Nora en Evy willen niet weg uit hun fijne huis in Bergen. In Kinderen kopen een huis krijgen ze de vrije hand en zoeken de ideale nieuwe woning uit. Hun keuze blijkt een schot in de roos!

Bekijk het fragment vol emoties uit Kinderen kopen een huis hieronder.

Kinderen kopen een huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's