Emma Wortelboer heeft een tattoo als 'ticket voor het songfestival' (Marcel & Gijs)

Emma Wortelboer heeft een tattoo als 'ticket voor het songfestival' (Marcel & Gijs)

In 2018 liet Emma Wortelboer een hele bijzondere tattoo zetten. Ze deed dit zodat ze de Nederlandse punten mocht uitdelen tijdens het Songfestival. De BNN-presentatrice liet Ding-a-dong op haar arm zetten, de titel van het Nederlande winnende nummer in 1975. "Ik moest Waylon overtuigen zodat hij het niet ging doen" vertelt Emma vrijdagavond in Marcel & Gijs.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van vrijdag 23 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

<em>Emma Wortelboer</em> heeft een tattoo als 'ticket voor het songfestival' <em>(Marcel &amp; Gijs)</em> In 2018 liet Emma Wortelboer een hele bijzondere tattoo zetten. Ze deed dit zodat ze de Nederlandse punten mocht uitdelen tijdens het Songfestival. De BNN-presentatrice liet Ding-a-dong op haar arm zetten, de titel van het Nederlande winnende nummer in 1975. "Ik moest Waylon overtuigen zodat hij het niet ging doen" vertelt Emma vrijdagavond in Marcel & Gijs. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van vrijdag 23 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Marcel en Gijs bespreken outfits Emma Wortelboer in Media Inside: ‘Ontregelend’ Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Actuele video's

Meer actuele video's