Marcel en Gijs bespreken outfits Emma Wortelboer in Media Inside: ‘Ontregelend’

Marcel en Gijs bespreken outfits Emma Wortelboer in Media Inside: ‘Ontregelend’

Maandag 24 oktober 2022 om 15:48

In Media Inside worden niet alleen tv-programma’s besproken. Zondag was te zien dat Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman zich ook profileren als ware moderecensenten. Emma Wortelboer is te gast en ze laten beelden zien van een aantal outfits van de presentatrice. Zo droeg ze een heupvergrotende leren jurk, een keer vitrage en ze ging gehuld in ‘slierten’. Ze noemen een opvallende jurk van Emma onder meer ‘ontregelend’.

Bekijk het fragment van Media Inside hieronder.

Media Inside is elke zondag rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv.

Marcel en Gijs bespreken outfits Emma Wortelboer in <em>Media Inside</em>: ‘Ontregelend’ In Media Inside worden niet alleen tv-programma’s besproken. Zondag was te zien dat Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman zich ook profileren als ware moderecensenten. Emma Wortelboer is te gast en ze laten beelden zien van een aantal outfits van de presentatrice. Zo droeg ze een heupvergrotende leren jurk, een keer vitrage en ze ging gehuld in ‘slierten’. Ze noemen een opvallende jurk van Emma onder meer ‘ontregelend’. Bekijk het fragment van Media Inside hieronder. Media Inside is elke zondag rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv. Paul Römer verwacht dat Media Inside live een drama wordt (Jinek) Bekijk deze video » Media Inside: ‘Wat is er met Sinan aan de hand, Marcel?’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's