De Kwis met Ballen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Kwis met Ballen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Kwis met Ballen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf zaterdag zendt SBS6 in de zomer een bijzondere nieuwe spelshow uit, gepresenteerd door Johnny de Mol. In De kwis met ballen staan zomerse studio, vijf kandidaten boven een zwembad, tien quizvragen en zes gigantische ballen centraal. Alle fragmenten uit deze uitzending De Kwis met Ballen: bekijk beelden van de eerste kletsnatte aflevering Bekijk deze video » KiezenBij elke vraag moet een teamlid voor een bepaald antwoord met bijbehorende bal kiezen en hierbij gaan staan. Als ze het juiste antwoord kiezen is er niets aan de hand en stopt de bal op tijd. 25.000 euroGaan ze voor het foute antwoord, dan gooit de bal je zo het zwembad in. Zo wordt het team steeds kleiner, als een van de teamleden uiteindelijk het juiste antwoord kiest, wint het team 25.000 euro. Bekijk ook Johnny de Mol in RTL Boulevard: 'Ik had twijfels over terugkeer op televisie' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 24 June 2023 om 22:32

Vanaf zaterdag zendt SBS6 in de zomer een bijzondere nieuwe spelshow uit, gepresenteerd door Johnny de Mol. In De kwis met ballen staan zomerse studio, vijf kandidaten boven een zwembad, tien quizvragen en zes gigantische ballen centraal.

Kiezen
Bij elke vraag moet een teamlid voor een bepaald antwoord met bijbehorende bal kiezen en hierbij gaan staan. Als ze het juiste antwoord kiezen is er niets aan de hand en stopt de bal op tijd.

25.000 euro
Gaan ze voor het foute antwoord, dan gooit de bal je zo het zwembad in. Zo wordt het team steeds kleiner, als een van de teamleden uiteindelijk het juiste antwoord kiest, wint het team 25.000 euro.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De kwis met ballen

Actuele video's

Meer actuele video's