ZIEN: Maan troost huilende fan op het Indian Summer Festival

ZIEN: Maan troost huilende fan op het Indian Summer Festival

ZIEN: <em>Maan</em> troost huilende fan op het <em>Indian Summer Festival</em> Zangeres Maan heeft indruk gemaakt tijdens haar optreden afgelopen zaterdag op het Indian Summer Festival. Als ze ziet dat een fan tijdens haar nummer Ze Huilt Maar Ze Lacht aan het huilen is, besluit Maan het meisje te troosten. Het is te zien in de bovenstaande video die op TikTok is gedeeld. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Op handen gedragenMaan kan rekenen op heel veel positieve reacties: "Tranen in mijn ogen", schrijft iemand. En een ander reageert met: "Zoveel respect voor haar." Iemand anders: "Te lief dit!" Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Maan op het Indian Summer Festival. Bekijk ook Maan bij 538 Koningsdag: bekijk haar optreden (video) Bekijk deze video » 538 Koningsdag: bekijk het optreden van DI-RECT Bekijk deze video »
Show :
Maandag 26 juni 2023 om 11:49

Zangeres Maan heeft indruk gemaakt tijdens haar optreden afgelopen zaterdag op het Indian Summer Festival. Als ze ziet dat een fan tijdens haar nummer Ze Huilt Maar Ze Lacht aan het huilen is, besluit Maan het meisje te troosten. Het is te zien in de bovenstaande video die op TikTok is gedeeld. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Op handen gedragen
Maan kan rekenen op heel veel positieve reacties: "Tranen in mijn ogen", schrijft iemand. En een ander reageert met: "Zoveel respect voor haar." Iemand anders: "Te lief dit!"

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Maan op het Indian Summer Festival.

Actuele video's

Meer actuele video's