De Meilandjes keren terug naar Frankrijk voor nieuw programma (video)

De Meilandjes keren terug naar Frankrijk voor nieuw programma (video)

Saturday 11 May om 09:55

<em>De Meilandjes</em> keren terug naar Frankrijk voor nieuw programma (video) Erica en Martien Meiland vertelden vrijdag in Shownieuws over hun nieuwe programma: Chateau Meiland En Route, waarin ze terugkeren naar Frankrijk om op zoek te gaan naar een vakantiehuis voor Martien. De familie zal reizen per camperbus en ze vertrekken volgende maand al. Natuurlijk zullen ze ook een tussenstop maken bij hun oude chateau. Chateau Meiland En Route is waarschijnlijk in het najaar te zien bij SBS6. De opnames starten volgende maand. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Met goedgevulde bankrekening is de Meiland-villa voor jou (Shownieuws) Bekijk deze video » Debby van der Zande over het geheim van haar succes: 'Stop je ziel en zaligheid ergens in' (Shownieuws) Bekijk deze video » Martien Meiland gaat optreden bij De Bevers in Ahoy: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
TV :

Erica en Martien Meiland vertelden vrijdag in Shownieuws over hun nieuwe programma: Chateau Meiland En Route, waarin ze terugkeren naar Frankrijk om op zoek te gaan naar een vakantiehuis voor Martien. De familie zal reizen per camperbus en ze vertrekken volgende maand al. Natuurlijk zullen ze ook een tussenstop maken bij hun oude chateau.

Chateau Meiland En Route is waarschijnlijk in het najaar te zien bij SBS6. De opnames starten volgende maand. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's