Shownieuws: afwezige Beyoncé en SZA winnen ieder drie BET Awards

Shownieuws: afwezige Beyoncé en SZA winnen ieder drie BET Awards

<em>Shownieuws</em>: afwezige Beyoncé en SZA winnen ieder drie <em>BET Awards</em> Beyoncé (41), die onlangs optrad in een uitverkochte ArenA, wint samen met SZA (33) meerdere BET Awards. Dit zijn prijzen voor de beste Afro-Amerikaanse acteurs, artiesten en makers. De zangeressen wonnen ieder drie prijzen, waaronder de award voor beste album die ze samen moesten delen. Bekijk het Shownieuws-fragment over de BET Awards hierboven. AfwezigZowel Renaissance van Beyoncé als SOS van SZA werden verkozen tot beste album. Beyoncé kreeg daarnaast nog de Viewer's Choice Award en de BET Her-prijs voor haar single 'Break My Soul'. SZA won de award voor beste vrouwelijke r&b-artiest en video van het jaar met 'Kill Bill'. Beide zangeressen waren afwezig. In het Shownieuws-fragment wordt verteld wie nog meer in de prijzen zijn gevallen. Bekijk ook Zien: Beyoncé schittert in uitverkochte Amsterdam Arena (video) Bekijk deze video » ZIEN: Beyoncé danst met dochter Blue Ivy in de Johan Cruijff Arena Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Beyoncé (41), die onlangs optrad in een uitverkochte ArenA, wint samen met SZA (33) meerdere BET Awards. Dit zijn prijzen voor de beste Afro-Amerikaanse acteurs, artiesten en makers. De zangeressen wonnen ieder drie prijzen, waaronder de award voor beste album die ze samen moesten delen. Bekijk het Shownieuws-fragment over de BET Awards hierboven.

Afwezig
Zowel Renaissance van Beyoncé als SOS van SZA werden verkozen tot beste album. Beyoncé kreeg daarnaast nog de Viewer's Choice Award en de BET Her-prijs voor haar single 'Break My Soul'. SZA won de award voor beste vrouwelijke r&b-artiest en video van het jaar met 'Kill Bill'. Beide zangeressen waren afwezig.

In het Shownieuws-fragment wordt verteld wie nog meer in de prijzen zijn gevallen.

Actuele video's

Meer actuele video's