'Nicol Kremers, die haar kinderen niet mag zien, heeft selectief geheugen' (Shownieuws)

'Nicol Kremers, die haar kinderen niet mag zien, heeft selectief geheugen' (Shownieuws)

Shownieuws raakt maar niet uitgesproken over het aanhoudende nieuws rondom Nicol Kremers en haar ex Peter Gillis. Wat is er nu weer aan de hand? Nicolleke wil dat ze niet langer in Massa is Kassa te zien is en heeft een advocaat ingeschakeld om dat voor elkaar te krijgen: 'Het herinnert haar aan de gewelddadige periode die zij en Peter hebben gehad naar eigen zeggen en ze wordt constant op straat aangesproken daarop', vertelt Bart Ettekoven.

'Mag kinderen niet meer zien'
Nicol, die ook veel in het nieuws is vanwege haar pikante-kiekjes-carrière, heeft er veel last van en zit daarnaast met nog een groot ander probleem, zo vertelt Ronald Molendijk: 'Van de kinderbescherming mag ze haar kinderen niet meer zien.'

'Nicol heeft selectief geheugen'
Wat een ellende allemaal. En wat vindt Peter Gillis eigenlijk van alle ophef? Die is duidelijk en ziet de aangekondigde sommatie van zijn ex zonder angst tegemoet: 'Nicol heeft kennelijk een selectief geheugen en verklaar aanhoudend in strijd met de waarheid', laat hij weten.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

'Nicol Kremers, die haar kinderen niet mag zien, heeft selectief geheugen' (<em>Shownieuws</em>) Shownieuws raakt maar niet uitgesproken over het aanhoudende nieuws rondom Nicol Kremers en haar ex Peter Gillis. Wat is er nu weer aan de hand? Nicolleke wil dat ze niet langer in Massa is Kassa te zien is en heeft een advocaat ingeschakeld om dat voor elkaar te krijgen: 'Het herinnert haar aan de gewelddadige periode die zij en Peter hebben gehad naar eigen zeggen en ze wordt constant op straat aangesproken daarop', vertelt Bart Ettekoven. 'Mag kinderen niet meer zien'Nicol, die ook veel in het nieuws is vanwege haar pikante-kiekjes-carrière, heeft er veel last van en zit daarnaast met nog een groot ander probleem, zo vertelt Ronald Molendijk: 'Van de kinderbescherming mag ze haar kinderen niet meer zien.' 'Nicol heeft selectief geheugen'Wat een ellende allemaal. En wat vindt Peter Gillis eigenlijk van alle ophef? Die is duidelijk en ziet de aangekondigde sommatie van zijn ex zonder angst tegemoet: 'Nicol heeft kennelijk een selectief geheugen en verklaar aanhoudend in strijd met de waarheid', laat hij weten. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Peter Gillis de gevangenis in? Nicol doet aangifte van tientallen mishandelingen Bekijk deze video » Britt Dekker slaat doodsangsten uit: 'Ik zat uren vast in de Python' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV