Boeren komen donderdag met duizenden trekkers naar Den Haag, 'houdt rekening met blokkades'

Boeren komen donderdag met duizenden trekkers naar Den Haag, 'houdt rekening met blokkades'

Dinsdag 27 juni 2023 om 19:30

Aankomende donderdag is het weer zo ver, Farmers Defence Force roept de Nederlandse boeren op om met duizenden trekkers naar Den Haag te komen. Veel boeren zijn boos en willen zich verzetten tegen de overheid. Maar niet iedereen vindt deze actie goed, 'ze moeten een keer ophouden!'.

Boeren komen donderdag met duizenden trekkers naar <em>Den Haag</em>, 'houdt rekening met blokkades' Aankomende donderdag is het weer zo ver, Farmers Defence Force roept de Nederlandse boeren op om met duizenden trekkers naar Den Haag te komen. Veel boeren zijn boos en willen zich verzetten tegen de overheid. Maar niet iedereen vindt deze actie goed, 'ze moeten een keer ophouden!'. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Caroline van der Plas doet dringende oproep aan demonstrerende boeren: 'Blokkeer de snelwegen niet' Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's