Caroline van der Plas doet dringende oproep aan demonstrerende boeren: 'Blokkeer de snelwegen niet'

Caroline van der Plas doet dringende oproep aan demonstrerende boeren: 'Blokkeer de snelwegen niet'

Dinsdag 27 juni 2023 om 17:53

Boerenorganisatie Farmers Defence Force wil donderdag met tractoren naar Den Haag om te demonstreren. BBB-voorzitter Caroline van der Plas roept de boeren die donderdag willen demonstreren op om geen wegen te blokkeren, zoals ze dat bij eerdere protesten wel deden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Caroline van der Plas</em> doet dringende oproep aan <em>demonstrerende boeren</em>: 'Blokkeer de snelwegen niet' Boerenorganisatie Farmers Defence Force wil donderdag met tractoren naar Den Haag om te demonstreren. BBB-voorzitter Caroline van der Plas roept de boeren die donderdag willen demonstreren op om geen wegen te blokkeren, zoals ze dat bij eerdere protesten wel deden. Tekst gaat verder onder de video. 'Boeren, blokkeer de snelwegen niet'Donderdag debatteert de Tweede Kamer over het klappen van het landbouwakkoord. Farmers Defence Force liet eerder deze week weten 'duizenden mensen' te verwachten. De vrees voor snelwegblokkades is daarom groot. "Boeren, blokkeer de snelwegen niet", aldus Caroline van der Plas in gesprek met Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? D66 Kamerlid Tjeerd de Groot weigert te zwichten voor boerendruk Bekijk deze video » Farmers Defence Force over afwezigheid Caroline: "Van wie denk je dat ze die eerste zetel gekregen heeft" Bekijk deze video »
Nieuws :

'Boeren, blokkeer de snelwegen niet'
Donderdag debatteert de Tweede Kamer over het klappen van het landbouwakkoord. Farmers Defence Force liet eerder deze week weten 'duizenden mensen' te verwachten. De vrees voor snelwegblokkades is daarom groot. "Boeren, blokkeer de snelwegen niet", aldus Caroline van der Plas in gesprek met Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's