Ziet Angela de Jong Matthijs van Nieuwkerk terugkomen met talkshow? (Marcel & Gijs)

Ziet Angela de Jong Matthijs van Nieuwkerk terugkomen met talkshow? (Marcel & Gijs)

Woensdag 28 juni 2023 om 07:56

Rob Goossens, een van de entertainmentkenners van RTL Boulevard, hoorde geruchten over een nieuwe dagelijke talkshow van de gecancelde Matthijs van Nieuwkerk. Ziet Angela de Jong dat ook gebeuren? 'Ik vond het niet echt een heel harde roddel en ik kan het me bijna niet voorstellen. Wel dat hij gewoon weer terugkomt maar weer een dagelijke talkshow op zijn leeftijd...?'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 27 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Ziet Angela de Jong <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> terugkomen met talkshow? (Marcel &amp; Gijs) Rob Goossens, een van de entertainmentkenners van RTL Boulevard, hoorde geruchten over een nieuwe dagelijke talkshow van de gecancelde Matthijs van Nieuwkerk. Ziet Angela de Jong dat ook gebeuren? 'Ik vond het niet echt een heel harde roddel en ik kan het me bijna niet voorstellen. Wel dat hij gewoon weer terugkomt maar weer een dagelijke talkshow op zijn leeftijd...?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 27 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Britt Dekker slaat doodsangsten uit: 'Ik zat uren vast in de Python' (video) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's