Bert vuurt met complimentjes, Monique moet ervan blozen (Lang Leve de Liefde)

Bert vuurt met complimentjes, Monique moet ervan blozen (Lang Leve de Liefde)

Bert lijkt erg onder de indruk te zijn van Monique en dat laat hij merken in Lang Leve de Liefde. "Ik denk dat je op je gemak bent en het wel fijn vindt met me zo", zegt Bert. Monique moet blozen van de lieve woorden van Bert.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Bert vuurt met complimentjes, Monique moet ervan blozen (<em>Lang Leve de Liefde</em>) Bert lijkt erg onder de indruk te zijn van Monique en dat laat hij merken in Lang Leve de Liefde. "Ik denk dat je op je gemak bent en het wel fijn vindt met me zo", zegt Bert. Monique moet blozen van de lieve woorden van Bert. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: Sabine wil favoriete standje van Bert weten Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Monique geïrriteerd door deze opmerking van Ron Bekijk deze video » Ron in Lang Leve de Liefde: 'Ik zie het flirten nog niet als ze naakt voor me staan' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's