Ron in Lang Leve de Liefde: 'Ik zie het flirten nog niet als ze naakt voor me staan'

Ron in Lang Leve de Liefde: 'Ik zie het flirten nog niet als ze naakt voor me staan'

Donderdag 29 juni 2023 om 10:50

In Lang Leve de Liefde begint Ron de date goed met vers gefrituurde bitterballen voor Monique. Ze beginnen een gesprek over wat hun wensen wat betreft de perfecte partner zijn. Die wensen/eisen komen al direct niet overeen.

Flirten
Gaandeweg het samenzijn wordt het steeds duidelijker dat er geen klik tussen de twee singles is. Ron heeft veel met voetbal, Monique helemaal niks. Qua vakantiebestemming is er geen match, ga zo maar door. Flirten zal Ron en Monique niet door de date heen helpen want daar heeft hij geen antenne voor: "Ik zie het flirten nog niet als ze naakt voor me staan", grapt Ron.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Ron in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik zie het flirten nog niet als ze naakt voor me staan' In Lang Leve de Liefde begint Ron de date goed met vers gefrituurde bitterballen voor Monique. Ze beginnen een gesprek over wat hun wensen wat betreft de perfecte partner zijn. Die wensen/eisen komen al direct niet overeen. FlirtenGaandeweg het samenzijn wordt het steeds duidelijker dat er geen klik tussen de twee singles is. Ron heeft veel met voetbal, Monique helemaal niks. Qua vakantiebestemming is er geen match, ga zo maar door. Flirten zal Ron en Monique niet door de date heen helpen want daar heeft hij geen antenne voor: "Ik zie het flirten nog niet als ze naakt voor me staan", grapt Ron. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Ylva heeft haar lippen laten doen, valt dat in de smaak? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Caroline wil minstens 3 keer per week seks en laat Johan schrikken Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Sabine wil favoriete standje van Bert weten Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's