Zien: Thierry Baudet start petitie tegen alcoholverbod in sportkantines

Zien: Thierry Baudet start petitie tegen alcoholverbod in sportkantines

Zien: <em>Thierry Baudet</em> start petitie tegen <em>alcoholverbod</em> in <em>sportkantines</em> Thierry Baudet is volledig tegen de plannen van Staatssecretaris Van Ooijen (Volksgezondheid) om Nederland op een alcoholslot te krijgen en is daarom een petitie gestart: 'Hou het biertje in de kantine!'. Baudet en zijn partij verzetten zich tegen de voorgestelde maatregelen, waaronder een totale drooglegging van sportkantines, een verbod op de verkoop van wijn en speciaalbier in supermarkten, en zelfs een minimumprijs voor alcoholische dranken. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Thierry Baudet (@thierry_baudet) PreventieakkoordHet beleid is gebaseerd op het preventieakkoord, waarin het kabinet maatregelen neemt om overgewicht, roken en problematisch alcoholgebruik aan te pakken. Na al actief te zijn geweest in de strijd tegen roken, ook binnen sportverenigingen, richt het kabinet zich nu op alcohol. Het hoofddoel is om het aantal jongeren onder de achttien jaar dat geen alcohol drinkt te laten toenemen en het overmatig alcoholgebruik onder volwassenen te verminderen. Bekijk de Instagram video van Thierry Baudet en de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Avondshow: Arjen Lubach deelt schokkende cijfers over 'standaard-drinkers' (video) Bekijk deze video » Samantha Steenwijk vindt zichzelf leuker met drank op?! (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Thierry Baudet start petitie tegen alcoholverbod in sportkantines
Donderdag 29 juni 2023 om 14:42

Thierry Baudet is volledig tegen de plannen van Staatssecretaris Van Ooijen (Volksgezondheid) om Nederland op een alcoholslot te krijgen en is daarom een petitie gestart: 'Hou het biertje in de kantine!'. Baudet en zijn partij verzetten zich tegen de voorgestelde maatregelen, waaronder een totale drooglegging van sportkantines, een verbod op de verkoop van wijn en speciaalbier in supermarkten, en zelfs een minimumprijs voor alcoholische dranken.

Tekst gaat verder onder de video.

Preventieakkoord
Het beleid is gebaseerd op het preventieakkoord, waarin het kabinet maatregelen neemt om overgewicht, roken en problematisch alcoholgebruik aan te pakken. Na al actief te zijn geweest in de strijd tegen roken, ook binnen sportverenigingen, richt het kabinet zich nu op alcohol. Het hoofddoel is om het aantal jongeren onder de achttien jaar dat geen alcohol drinkt te laten toenemen en het overmatig alcoholgebruik onder volwassenen te verminderen.

Bekijk de Instagram video van Thierry Baudet en de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's