The Tribute Live in Concert: Bouke Scholten steelt de show met 'A Little Less Conversation'

The Tribute Live in Concert: Bouke Scholten steelt de show met 'A Little Less Conversation'

<em>The Tribute Live in Concert</em>: Bouke Scholten steelt de show met <em>'A Little Less Conversation'</em> In april van dit jaar stonden een groot deel van de deelnemers aan het tweede seizoen van The Tribute: battle of the bands driemaal in het Ziggo Dome in Amsterdam. Van deze drie concerten is een registratie gemaakt, die zaterdag te zien is op SBS6. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bouke ScholtenOp dit concert mocht de winnaar van het tweede seizoen van The Tribute een uur voor zijn rekening nemen. Dat was uiteraard Bouke Scholten en zijn ElvisMatters Band. Ook mochten U2two en Starman - The Dutch David Bowie Tribute een groot deel vullen. Ook The Chicago Funk trad op. The Tribute Live in Concert is zaterdag 1 juli om 20.30 uur te zien bij SBS6. Daarna kun je The Tribute Live in Concert terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Bouke Scholten opent Jinek-uitzending spectaculair met Heartbreak Hotel (video) Bekijk deze video » Bouke Scholten speelt Ziggo Dome plat met A Little Less Conversation (video) Bekijk deze video » The Tribute in Ziggo Dome: bekijk Bouke, U2two & Starman (video) Bekijk deze video »
TV :
The Tribute Live in Concert: Bouke Scholten steelt de show met 'A Little Less Conversation'
Vrijdag 30 juni 2023 om 16:17

In april van dit jaar stonden een groot deel van de deelnemers aan het tweede seizoen van The Tribute: battle of the bands driemaal in het Ziggo Dome in Amsterdam. Van deze drie concerten is een registratie gemaakt, die zaterdag te zien is op SBS6.

Tekst gaat verder onder de video.

Bouke Scholten
Op dit concert mocht de winnaar van het tweede seizoen van The Tribute een uur voor zijn rekening nemen. Dat was uiteraard Bouke Scholten en zijn ElvisMatters Band. Ook mochten U2two en Starman - The Dutch David Bowie Tribute een groot deel vullen. Ook The Chicago Funk trad op.

The Tribute Live in Concert is zaterdag 1 juli om 20.30 uur te zien bij SBS6. Daarna kun je The Tribute Live in Concert terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's