Renze op zondag: overlijden Nederlandse coureur Dilano van 't Hoff roept vragen op

Renze op zondag: overlijden Nederlandse coureur Dilano van 't Hoff roept vragen op

Dilano van ‘t Hoff, een Nederlandse coureur, kwam zaterdag 1 juli 2023 om het leven bij een ongeval op het circuit van Spa-Francorchamps. Bij Renze op Zondag hebben ze het erover aan tafel. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Vraagtekens
Dilano van 't Hoff overleed na een crash op het circuit van Spa-Francorchamps in België en deze treurige gebeurtenis roept vragen op, want in dezelfde gevaarlijke bocht overleed vier jaar geleden ook al een coureur...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 2 juli Je kunt ook deze hele uitzending van Renze op zondag terugkijken via Gids.tv.

<em>Renze op zondag</em>: overlijden Nederlandse coureur <em>Dilano van 't Hoff</em> roept vragen op Dilano van ‘t Hoff, een Nederlandse coureur, kwam zaterdag 1 juli 2023 om het leven bij een ongeval op het circuit van Spa-Francorchamps. Bij Renze op Zondag hebben ze het erover aan tafel. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Heftig: na Van ’t Hoff verongelukt ook motorcoureur Joey den Besten tijdens race Bekijk deze video » VraagtekensDilano van 't Hoff overleed na een crash op het circuit van Spa-Francorchamps in België en deze treurige gebeurtenis roept vragen op, want in dezelfde gevaarlijke bocht overleed vier jaar geleden ook al een coureur... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 2 juli Je kunt ook deze hele uitzending van Renze op zondag terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Wilfred Genee bij RENZE: 'Vandaag Inside wordt niet geëvalueerd' Bekijk deze video »
TV :
Renze op zondag: overlijden Nederlandse coureur Dilano van 't Hoff roept vragen op

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV