Heftig: na Van ’t Hoff verongelukt ook motorcoureur Joey den Besten tijdens race

Heftig: na Van ’t Hoff verongelukt ook motorcoureur Joey den Besten tijdens race

Heftig: na Van ’t Hoff verongelukt ook motorcoureur <em>Joey den Besten</em> tijdens race Motorcoureur Joey den Besten is zondag tijdens een race in Finland in de raceklasse IRRC (International Road Racing Championship) om het leven gekomen. De jongen uit de achterhoek is 30 jaar oud geworden. Hij verloor de controle over het stuur en crashte, hij is aan zijn verwondingen overleden. Het is de tweede keer dit weekend dat een Nederlandse coureur om het leven komt tijdens een race. Autocoureur Dilano van ’t Hoff (18) is zaterdag overleden na een ongeluk bij de Formula Regional European Championship. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Formule 1: Max Verstappen wint de GP Oostenrijk, Leclerc wordt tweede Bekijk deze video » Video: Nederlandse Formule 1-fan komt pijnlijk ten val tijdens Grand Prix van Oostenrijk Bekijk deze video »
Sport :
Maandag 3 juli 2023 om 09:39

Motorcoureur Joey den Besten is zondag tijdens een race in Finland in de raceklasse IRRC (International Road Racing Championship) om het leven gekomen. De jongen uit de achterhoek is 30 jaar oud geworden. Hij verloor de controle over het stuur en crashte, hij is aan zijn verwondingen overleden. Het is de tweede keer dit weekend dat een Nederlandse coureur om het leven komt tijdens een race. Autocoureur Dilano van ’t Hoff (18) is zaterdag overleden na een ongeluk bij de Formula Regional European Championship.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's