Greta Gerwig's Barbie film verbannen in Vietnam door een wereldkaart?!

Greta Gerwig's Barbie film verbannen in Vietnam door een wereldkaart?!

Monday 3 July 2023 om 21:15

Bekijk hier de officiële trailer van Barbie, vanaf 21 juli in de bioscoop

Vietnamese Barbie fans zijn niet gelukkig op dit moment. Vietnam heeft namelijk aangekondigd de Barbie film niet te gaan uitbrengen in het land. Waarom zou je denken, Barbie lijkt zo onschuldig? Het draait allemaal om een landkaart die te zien is in de extra roze Barbie film. Vietnam is het namelijk niet eens met de Chinese zee. Andere films zoals Uncharted en Dreamworks Abominable waren ook niet in het Aziatische land te zien wegens dezelfde reden.

Bekijk de uitleg hieronder. De Barbie film is in Nederland wel te zien in de bioscoop. Vanaf 21 juli is de film overal te zien! Volg hier alles over deze film via Gids.Tv.

Greta Gerwig's <em>Barbie</em> film verbannen in Vietnam door een wereldkaart?! Bekijk hier de officiële trailer van Barbie, vanaf 21 juli in de bioscoop Vietnamese Barbie fans zijn niet gelukkig op dit moment. Vietnam heeft namelijk aangekondigd de Barbie film niet te gaan uitbrengen in het land. Waarom zou je denken, Barbie lijkt zo onschuldig? Het draait allemaal om een landkaart die te zien is in de extra roze Barbie film. Vietnam is het namelijk niet eens met de Chinese zee. Andere films zoals Uncharted en Dreamworks Abominable waren ook niet in het Aziatische land te zien wegens dezelfde reden. Bekijk de uitleg hieronder. De Barbie film is in Nederland wel te zien in de bioscoop. Vanaf 21 juli is de film overal te zien! Volg hier alles over deze film via Gids.Tv. Bekijk ook Bekijk de teaser trailer van Barbie, vanaf 21 juli in de bioscoop Bekijk deze video » Binnenkort in de bioscoop: Barbie, Disney, superhelden en meer! Bekijk deze video » ''Barbie'' Margot Robbie geeft een tour door The Barbie Dreamhouse! Bekijk deze video » Bekijk een preview van Barbie, Vanaf 21 juli in de bioscoop! Bekijk deze video »
Nieuws :
Greta Gerwig's Barbie film verbannen in Vietnam door een wereldkaart?!

Actuele video's

Meer actuele video's