Tornado in Nederland veroorzaakt enorme schade, bekijk de beelden bij Apeldoorn

Tornado in Nederland veroorzaakt enorme schade, bekijk de beelden bij Apeldoorn

<em>Tornado</em> in Nederland veroorzaakt enorme schade, bekijk de beelden bij <em>Apeldoorn</em> In een aantal dorpen ten westen van Apeldoorn is dinsdag 4 juli veel schade ontstaan door een mini-tornado. Klarenbeek, Lieren en Beekbergen zijn getroffen door de plotseling langsrazende valwind. Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Bekijk de beelden in de Hart van Nederland-video hierboven. Schade aan woningenHart van Nederland laat weten: "Er is schade aan woningen en geparkeerde auto's ontstaan. De brandweer en andere hulpdiensten zijn bezig om omgewaaide bomen van de weg te halen, onder andere bij de Woudweg in Klarenbeek. Die weg is afgesloten. In Lieren heeft de Prinses Julianaschool stormschade opgelopen, in Beekbergen werden huizen beschadigd." Bekijk de beelden van de tornado in de HvN-video hierboven. Bekijk ook Video: tornado verwoest Frans dorpje Bihucourt Bekijk deze video » Heftige beelden! Tornado vaagt dorpen weg in Amerikaanse staat Mississippi (RTL Nieuws) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In een aantal dorpen ten westen van Apeldoorn is dinsdag 4 juli veel schade ontstaan door een mini-tornado. Klarenbeek, Lieren en Beekbergen zijn getroffen door de plotseling langsrazende valwind. Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Bekijk de beelden in de Hart van Nederland-video hierboven.

Schade aan woningen
Hart van Nederland laat weten: "Er is schade aan woningen en geparkeerde auto's ontstaan. De brandweer en andere hulpdiensten zijn bezig om omgewaaide bomen van de weg te halen, onder andere bij de Woudweg in Klarenbeek. Die weg is afgesloten. In Lieren heeft de Prinses Julianaschool stormschade opgelopen, in Beekbergen werden huizen beschadigd."

Bekijk de beelden van de tornado in de HvN-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's