Samenvatting Tour de France etappe 5: Jai Hindley grijpt ritzege en gele trui

Samenvatting Tour de France etappe 5: Jai Hindley grijpt ritzege en gele trui

Jai Hindley heeft de vijfde etappe gewonnen in de Tour de France. De 27-jarige Australiër sloot zich aan bij de vroege vlucht en kreeg opvallend veel ruimte van het peloton. Jonas Vingegaard eindigde als vijfde in de achtervolgende groep. Doordat Tadej Pogacar niet kon volgen en ruim een minuut verloor, heeft de Deen een slag geslagen in het klassement.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>Tour de France</em> etappe 5: <em>Jai Hindley</em> grijpt ritzege en gele trui Jai Hindley heeft de vijfde etappe gewonnen in de Tour de France. De 27-jarige Australiër sloot zich aan bij de vroege vlucht en kreeg opvallend veel ruimte van het peloton. Jonas Vingegaard eindigde als vijfde in de achtervolgende groep. Doordat Tadej Pogacar niet kon volgen en ruim een minuut verloor, heeft de Deen een slag geslagen in het klassement. Tekst gaat verder onder de video. Jai HindleyJai Hindley verraste iedereen op woensdag tijdens de vijfde etappe van de Tour de France. Tegen alle verwachtingen in bevond de debutant zich plotseling in de kopgroep en reed vervolgens naar de overwinning in de etappe, waardoor hij ook de felbegeerde gele leiderstrui veroverde. Hindley won vorig jaar de Giro d'Italia en geldt al jaren als een van de betere klimmers van het peloton. Bekijk de samenvatting van de vijfde etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023. Bekijk ook Samenvatting Tour de France etappe 3: Jasper Philipsen wint, Van Aert weer boos Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 4: Jasper Philipsen wint zijn tweede etappe Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Tour de France etappe 5: Jai Hindley grijpt ritzege en gele trui

Jai Hindley
Jai Hindley verraste iedereen op woensdag tijdens de vijfde etappe van de Tour de France. Tegen alle verwachtingen in bevond de debutant zich plotseling in de kopgroep en reed vervolgens naar de overwinning in de etappe, waardoor hij ook de felbegeerde gele leiderstrui veroverde. Hindley won vorig jaar de Giro d'Italia en geldt al jaren als een van de betere klimmers van het peloton.

Bekijk de samenvatting van de vijfde etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV