Samenvatting Tour de France etappe 4: Jasper Philipsen wint zijn tweede etappe

Samenvatting Tour de France etappe 4: Jasper Philipsen wint zijn tweede etappe

Samenvatting <em>Tour de France</em> etappe 4: <em>Jasper Philipse</em>n wint zijn tweede etappe De vierde etappe in de Tour de France ging niet zonder slag of stoot. De eindsprint ging namelijk nogal chaotisch, met een grote val. De Belg Jasper Philipsen wint zijn tweede etappe van deze tour. ??? | Wat een bizarre sprint... Fabio Jakobsen is een van de slachtoffers van de vele partijen in de laatste kilometers, maar het is Jasper Philipsen die er met zijn tweede overwinning vandoor gaat. ??? #TDF2023?  Koers kijk je op discovery+ pic.twitter.com/EQWyIL5MzV— Eurosport Nederland (@Eurosport_NL) July 4, 2023 Bekijk de samenvatting van de tweede etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023. Bekijk ook Marcel is totaal geen wielrenliefhebber, 'een hele domme sport!' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 2: Victor Lafay wint van gefrustreerde Wout van Aert Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 3: Jasper Philipsen wint, Van Aert weer boos Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting Tour de France etappe 4: Jasper Philipsen wint zijn tweede etappe
Dinsdag 4 juli 2023 om 21:58

De vierde etappe in de Tour de France ging niet zonder slag of stoot. De eindsprint ging namelijk nogal chaotisch, met een grote val. De Belg Jasper Philipsen wint zijn tweede etappe van deze tour.

Bekijk de samenvatting van de tweede etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023.

Actuele video's

Meer actuele video's