Zien: prins Constantijn opent tentoonstelling 'De Prins en de Stad' in Amsterdam

Zien: prins Constantijn opent tentoonstelling 'De Prins en de Stad' in Amsterdam

Gravinfluencer Eloise geniet momenteel veel aandacht, terwijl haar vader Constantijn en prinses Laurentien juist een vrij privé leven leiden. Desondanks was het vandaag een opmerkelijke gebeurtenis dat prins Constantijn, de broer van onze koning, de kans kreeg om met volle teugen van een uitstapje te genieten.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>prins Constantijn</em> opent tentoonstelling <em>'De Prins en de Stad'</em> in Amsterdam Gravinfluencer Eloise geniet momenteel veel aandacht, terwijl haar vader Constantijn en prinses Laurentien juist een vrij privé leven leiden. Desondanks was het vandaag een opmerkelijke gebeurtenis dat prins Constantijn, de broer van onze koning, de kans kreeg om met volle teugen van een uitstapje te genieten. Tekst gaat verder onder de video. Prins ConstantijnPrins Constantijn heeft zelden een officiële klus in zijn agenda staan, maar vandaag kwam daar verandering in. De koning en zijn gezin genieten van een welverdiende vakantie, dus was het de eer aan prins Constantijn om in Amsterdam de tentoonstelling 'De Prins en de Stad' te openen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: prins Constantijn opent tentoonstelling 'De Prins en de Stad' in Amsterdam

Prins Constantijn
Prins Constantijn heeft zelden een officiële klus in zijn agenda staan, maar vandaag kwam daar verandering in. De koning en zijn gezin genieten van een welverdiende vakantie, dus was het de eer aan prins Constantijn om in Amsterdam de tentoonstelling 'De Prins en de Stad' te openen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's