Eloise van Oranje brengt een 'frisse wind': 'Ze doet gewoon normaal'

Eloise van Oranje brengt een 'frisse wind': 'Ze doet gewoon normaal'

De afgelopen tijd is gravin Eloise van Oranje regelmatig in het nieuws geweest, zij groeide namelijk uit tot een gravinfluencer en werd veel bekritiseerd. Er onstond onder andere ophef over het dragen van een badpak op de televisie. Daarnaast viel de gravin uit naar een racist op het terras.

Prima
Toch is Eloise onderdeel van de koninklijke familie, hoe wordt hier tegen aan gekeken? 'Ze is koninklijk maar ze heeft veel meer vrijheden en ze kan veel meer haar gang gaan, haar familie vindt het helemaal prima' zegt koningshuisverslaggever Pieter Klein Beernink.

Bekijk het fragment van De Telegraaf hieronder.

<em>Eloise van Oranje</em> brengt een 'frisse wind': 'Ze doet gewoon normaal' De afgelopen tijd is gravin Eloise van Oranje regelmatig in het nieuws geweest, zij groeide namelijk uit tot een gravinfluencer en werd veel bekritiseerd. Er onstond onder andere ophef over het dragen van een badpak op de televisie. Daarnaast viel de gravin uit naar een racist op het terras. PrimaToch is Eloise onderdeel van de koninklijke familie, hoe wordt hier tegen aan gekeken? 'Ze is koninklijk maar ze heeft veel meer vrijheden en ze kan veel meer haar gang gaan, haar familie vindt het helemaal prima' zegt koningshuisverslaggever Pieter Klein Beernink. Bekijk het fragment van De Telegraaf hieronder. Ophef over gravin Eloise in badpak in 'Het Perfecte Plaatje op Reis' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » ZIEN: Eloise van Oranje gaat tekeer tegen racist (video) Bekijk deze video » 'Als Eloise van Oranje op straat iets ziet gebeuren stapt ze daar op af' (Shownieuws) Bekijk deze video » 'Gravinfluencer' Eloise is jarig, terugblik op afgelopen 21 jaar (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Eloise van Oranje brengt een 'frisse wind': 'Ze doet gewoon normaal'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV