Hilariteit om nieuwe buitenspelregel uitleg door Chris Woerst en Eus (De Oranjezomer)

Hilariteit om nieuwe buitenspelregel uitleg door Chris Woerst en Eus (De Oranjezomer)

Donderdag 6 juli 2023 om 09:54

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Hilariteit om nieuwe <em>buitenspelregel</em> uitleg door Chris Woerst en Eus (<em>De Oranjezomer</em>) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjezomer mag Chris Woerts het FIFA experiment met de nieuwe buitenspelregel uitleggen. Wat mogelijk gaat veranderen is dat als je met twee millimeter buitenspel staat, dat dan de wedstrijd toch doorgaat. Om de verwarring op te helderen pakt Eus twee grote glazen. Hij wil hiermee visueel uitleggen dat ondanks zo'n nieuwe regel het toch onduidelijk zal blijven... Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In De Oranjezomer mag Chris Woerts het FIFA experiment met de nieuwe buitenspelregel uitleggen. Wat mogelijk gaat veranderen is dat als je met twee millimeter buitenspel staat, dat dan de wedstrijd toch doorgaat. Om de verwarring op te helderen pakt Eus twee grote glazen. Hij wil hiermee visueel uitleggen dat ondanks zo'n nieuwe regel het toch onduidelijk zal blijven...

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's