Royce de Vries herdenkt aanslag op vader Peter R. de Vries twee jaar geleden

Royce de Vries herdenkt aanslag op vader Peter R. de Vries twee jaar geleden

Royce de Vries herdenkt aanslag op vader <em>Peter R. de Vries</em> twee jaar geleden Zie hierboven een fragment uit HLF8 van Royce de Vries. Royce en zijn vader Peter R. de Vries kwamen jaren geleden tien walvishaaien tegen onder water Vandaag twee jaar geleden op 6 juli 2021 werd Peter R. de Vries in Amsterdam neergeschoten. De zwaargewonde misdaadverslaggever werd naar het ziekenhuis vervoerd maar overleefde de aanslag niet. Het hele land was in rouw. RoyceZoon Royce de Vries herdenkt deze dag met een prachtige foto op Instagram en eindigt zijn tekst met de woorden "Vandaag denk ik nog weer een beetje meer aan hem." Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Royce de Vries (@roycedevries) Royce is niet de enige die zijn vader herdenkt. Bekijk hieronder de quote op Tina Nijkamps Instagram. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Tina Nijkamp (@tinanijkamp) Hieronder een greep uit de reacties op Twitter. Bekijk ook Royce de Vries over rechtszaak Peter R. in HLF8: 'Monsterproces' (video) Bekijk deze video » OM doet schokkende onthulling: moord op Peter R. de Vries had dag eerder moeten plaatsvinden Bekijk deze video »
Misdaad :
Royce de Vries herdenkt aanslag op vader Peter R. de Vries twee jaar geleden
Donderdag 6 juli 2023 om 11:10

Zie hierboven een fragment uit HLF8 van Royce de Vries. Royce en zijn vader Peter R. de Vries kwamen jaren geleden tien walvishaaien tegen onder water

Vandaag twee jaar geleden op 6 juli 2021 werd Peter R. de Vries in Amsterdam neergeschoten. De zwaargewonde misdaadverslaggever werd naar het ziekenhuis vervoerd maar overleefde de aanslag niet. Het hele land was in rouw.

Royce
Zoon Royce de Vries herdenkt deze dag met een prachtige foto op Instagram en eindigt zijn tekst met de woorden "Vandaag denk ik nog weer een beetje meer aan hem."

Royce is niet de enige die zijn vader herdenkt. Bekijk hieronder de quote op Tina Nijkamps Instagram.

Hieronder een greep uit de reacties op Twitter.Actuele video's

Meer actuele video's