Video: MEAU en Pommelien Thijs zingen Droom het donker weg in Renze

Video: MEAU en Pommelien Thijs zingen Droom het donker weg in Renze

Hieronder zie je een fragment uit Renze van donderdag 6 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze terugkijken op Gids.tv.

MEAU en Pommelien Thijs, die elkaar hebben leren kennen via TikTok, hebben hun krachten gebundeld en samen een nummer uitgebracht. Ze treden op met het nieuwe nummer Droom het donker weg in de uitzending van Renze.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: MEAU en Pommelien Thijs zingen <em>Droom het donker weg</em> in <em>Renze</em> Hieronder zie je een fragment uit Renze van donderdag 6 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze terugkijken op Gids.tv. MEAU en Pommelien Thijs, die elkaar hebben leren kennen via TikTok, hebben hun krachten gebundeld en samen een nummer uitgebracht. Ze treden op met het nieuwe nummer Droom het donker weg in de uitzending van Renze. Tekst gaat verder onder de video. TikTokIn het optreden krijgen MEAU en Pommelien Thijs de kans om hun nieuwe nummer Droom het donker weg ten gehore te brengen. Na hun ontmoeting op TikTok hebben ze samengewerkt om dit nummer te creëren en ze zijn enthousiast om het nu live te presenteren. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Fidan Ekiz clasht met Sander Schimmelpenninck over Wierd Duk in Renze (video) Bekijk deze video » Renze gemist? Dit zijn de dramatische gevolgen wanneer kabinet-Rutte 4 valt Bekijk deze video »
Talkshow :
Video: MEAU en Pommelien Thijs zingen Droom het donker weg in Renze

TikTok
In het optreden krijgen MEAU en Pommelien Thijs de kans om hun nieuwe nummer Droom het donker weg ten gehore te brengen. Na hun ontmoeting op TikTok hebben ze samengewerkt om dit nummer te creëren en ze zijn enthousiast om het nu live te presenteren.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV