Renze gemist? Dit zijn de dramatische gevolgen wanneer kabinet-Rutte 4 valt

Renze gemist? Dit zijn de dramatische gevolgen wanneer kabinet-Rutte 4 valt

Hieronder zie je een fragment uit Renze van donderdag 6 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze terugkijken op Gids.tv.

Het kabinet-Rutte 4 bevindt zich momenteel in een crisis. Er is nog steeds geen overeenstemming bereikt over een migratiedeal en er nadert een deadline om deze week tot een akkoord te komen. Rijst de vraag of het kabinet zal vallen en of deze crisis mogelijk opzettelijk is veroorzaakt door Rutte als tactiek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Renze</em> gemist? Dit zijn de dramatische gevolgen wanneer <em>kabinet-Rutte 4</em> valt Hieronder zie je een fragment uit Renze van donderdag 6 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze terugkijken op Gids.tv. Het kabinet-Rutte 4 bevindt zich momenteel in een crisis. Er is nog steeds geen overeenstemming bereikt over een migratiedeal en er nadert een deadline om deze week tot een akkoord te komen. Rijst de vraag of het kabinet zal vallen en of deze crisis mogelijk opzettelijk is veroorzaakt door Rutte als tactiek. Tekst gaat verder onder de video. Gevolgen kabinetscrisisBij de val van het kabinet blijven ministers 'demissionair' aan en wordt er gewerkt aan een nieuw kabinet. Soms wordt er zonder nieuwe verkiezingen een nieuwe coalitie gevormd. Zodra de regering de Tweede Kamer officieel 'ontbindt', moeten er binnen drie maanden nieuwe verkiezingen plaatsvinden. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Toeslagenouders nemen afscheid van voormalig SP'er Renske Leijten: 'Ze stond je te woord als mens' Bekijk deze video » Mona Keijzer haalt in Op1 uit naar kabinetscrisis: 'Nu gaat Mark Rutte stoer doen' Bekijk deze video »
Talkshow :
Renze gemist? Dit zijn de dramatische gevolgen wanneer kabinet-Rutte 4 valt

Gevolgen kabinetscrisis
Bij de val van het kabinet blijven ministers 'demissionair' aan en wordt er gewerkt aan een nieuw kabinet. Soms wordt er zonder nieuwe verkiezingen een nieuwe coalitie gevormd. Zodra de regering de Tweede Kamer officieel 'ontbindt', moeten er binnen drie maanden nieuwe verkiezingen plaatsvinden.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV