Estavana Polman onthult irritatie bij Rafael van der Vaart: ‘Schijten onder het eten’

Estavana Polman onthult irritatie bij Rafael van der Vaart: ‘Schijten onder het eten’

Vrijdag 7 juli 2023 om 15:14

'Estavana Polman wordt dé ster van Beter Laat Dan Nooit'

Estavana Polman krijgt een aantal vragen voorgeschoteld in een item van RTL Boulevard. Waar irriteert ze zich bijvoorbeeld aan bij haar vriend Rafael van der Vaart? Na het verhaal dat hij niets van technologie weet, komt Estavana met een opvallende ergernis. “Schijten onder het eten, dat ik moet afruimen. Dat vind ik heel irritant”, aldus Estavana. “Dat ‘ie moet naar de wc, dat doen ze allebei de mannen. En snurken. Niet een klein beetje. Maar ik hou wel van hem.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Estavana Polman</em> onthult irritatie bij <em>Rafael van der Vaart</em>: ‘Schijten onder het eten’ 'Estavana Polman wordt dé ster van Beter Laat Dan Nooit' Estavana Polman krijgt een aantal vragen voorgeschoteld in een item van RTL Boulevard. Waar irriteert ze zich bijvoorbeeld aan bij haar vriend Rafael van der Vaart? Na het verhaal dat hij niets van technologie weet, komt Estavana met een opvallende ergernis. “Schijten onder het eten, dat ik moet afruimen. Dat vind ik heel irritant”, aldus Estavana. “Dat ‘ie moet naar de wc, dat doen ze allebei de mannen. En snurken. Niet een klein beetje. Maar ik hou wel van hem.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Gespannen Estavana Polman heeft zin in Beter Laat dan Nooit: "Het wordt te gek" Bekijk deze video » Estavana Polman jubelt tijdens reis Beter laat dan nooit: ‘Heerlijke mannen’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Estavana Polman onthult irritatie bij Rafael van der Vaart: ‘Schijten onder het eten’

Actuele video's

Meer actuele video's