Bekijk hier trailer van Bob Marley: One Love over iconische reggae artiest met Kingsley Ben-Adir

Bekijk hier trailer van Bob Marley: One Love over iconische reggae artiest met Kingsley Ben-Adir

Sunday 9 July 2023 om 09:37

Paramount Pictures heeft de eerste trailer van de film Bob Marley: One Love vrijgegegeven. Na Elvis Presley, Freddie Mercury en Elton John krijgt ook reggae-legende Bob Marley een film over zijn leven. Bekijk hieronder de teaser-trailer van Bob Marley: One Love.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies

Bekijk hier trailer van <em>Bob Marley: One Love</em> over iconische reggae artiest met Kingsley Ben-Adir Paramount Pictures heeft de eerste trailer van de film Bob Marley: One Love vrijgegegeven. Na Elvis Presley, Freddie Mercury en Elton John krijgt ook reggae-legende Bob Marley een film over zijn leven. Bekijk hieronder de teaser-trailer van Bob Marley: One Love. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies One man. One message. One revolution. One legend.Deze film werd geproduceerd in samenwerking met de familie van Bob Marley zelf en viert het leven en de muziek van een artiest die meerdere generaties inspireerde met zijn belangrijke boodschap van liefde en eenheid. CastNaast Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders) en Lashana Lynch (No Time to Die) zijn ook Jesse Cilio, James Norton, Michael Gandolfini, Nadine Marshall en Anthony Welsh te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Reinaldo Marcus Green (King Richard). Vanaf 11 januari 2024 is de film Bob Marley: One Love te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Biografie, Drama, Muziek. Tijdsduur: n.n.b. Bekijk hier de sensationele trailer van Gran Turismo met Archie Madekwe en Orlando Bloom Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier trailer van Bob Marley: One Love over iconische reggae artiest met Kingsley Ben-Adir

One man. One message. One revolution. One legend.
Deze film werd geproduceerd in samenwerking met de familie van Bob Marley zelf en viert het leven en de muziek van een artiest die meerdere generaties inspireerde met zijn belangrijke boodschap van liefde en eenheid.

Cast
Naast Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders) en Lashana Lynch (No Time to Die) zijn ook Jesse Cilio, James Norton, Michael Gandolfini, Nadine Marshall en Anthony Welsh te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Reinaldo Marcus Green (King Richard).

Vanaf 11 januari 2024 is de film Bob Marley: One Love te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Biografie, Drama, Muziek. Tijdsduur: n.n.b.

Actuele video's

Meer actuele video's