Bekijk hier de sensationele trailer van Gran Turismo met Archie Madekwe en Orlando Bloom

Bekijk hier de sensationele trailer van Gran Turismo met Archie Madekwe en Orlando Bloom

Woensdag 3 mei 2023 om 11:28

Sony Pictures Releasing heeft de eerste trailer van de film Gran Turismo vrijgegeven. De populaire racegame Gran Turismo uit 1997 was een groot succes. Dit waargebeurde verhaal is gebaseerd op dit beroemde spel waar het gaspedaal flink hard wordt ingetrapt. Bekijk hieronder de trailer van Gran Turismo.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bekijk hier de sensationele trailer van <em>Gran Turismo</em> met Archie Madekwe en Orlando Bloom Sony Pictures Releasing heeft de eerste trailer van de film Gran Turismo vrijgegeven. De populaire racegame Gran Turismo uit 1997 was een groot succes. Dit waargebeurde verhaal is gebaseerd op dit beroemde spel waar het gaspedaal flink hard wordt ingetrapt. Bekijk hieronder de trailer van Gran Turismo. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Het verhaalDe ultieme droomwens van de jonge Brit Jann Mardenborough, die een grote passie heeft voor het autorijden, wordt vervuld. Dankzij zijn gaming skills, met onder meer het beroemde videospel Gran Turismo, wint hij een aantal Nissan competities. Hierdoor kan hij een professionele racecoureur worden en in een echte racewagen rijden. Mardenborough zal uiteindelijk meermaals deelnemen aan de 24 uur van Le Mans. CastNaast Archie Madekwe zijn ook David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnet, Geri Halliwell Horner en Djimon Hounsou te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Neill Blomkamp (District 9). Vanaf 11 augustus 2023 is de film Grand Turismo te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Biografie, Sport, Actie, Drama. Trailer: The Flash, vanaf 15 juni in de bioscoop Bekijk deze video » Trailer: Transformers-Rise of the Beasts, vanaf 9 juni in de bioscoop Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de sensationele trailer van Gran Turismo met Archie Madekwe en Orlando Bloom

Het verhaal
De ultieme droomwens van de jonge Brit Jann Mardenborough, die een grote passie heeft voor het autorijden, wordt vervuld. Dankzij zijn gaming skills, met onder meer het beroemde videospel Gran Turismo, wint hij een aantal Nissan competities. Hierdoor kan hij een professionele racecoureur worden en in een echte racewagen rijden. Mardenborough zal uiteindelijk meermaals deelnemen aan de 24 uur van Le Mans.

Cast
Naast Archie Madekwe zijn ook David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnet, Geri Halliwell Horner en Djimon Hounsou te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Neill Blomkamp (District 9).

Vanaf 11 augustus 2023 is de film Grand Turismo te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Biografie, Sport, Actie, Drama.

Actuele video's

Meer actuele video's