Zien: teleurgestelde bezoekers Bospop en Awakenings na afgelasting vanwege noodweer

Zien: teleurgestelde bezoekers Bospop en Awakenings na afgelasting vanwege noodweer

De festivals Awakenings, Bospop en Wildeburg zijn helaas afgelast vanwege het voorspelde noodweer. Het KNMI gaf gisteravond code oranje af voor verschillende regio's, waaronder Limburg en Noord-Brabant, vanwege de verwachte zware onweersbuien en hagelstenen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: teleurgestelde bezoekers <em>Bospop</em> en <em>Awakenings</em> na afgelasting vanwege <em>noodweer</em> De festivals Awakenings, Bospop en Wildeburg zijn helaas afgelast vanwege het voorspelde noodweer. Het KNMI gaf gisteravond code oranje af voor verschillende regio's, waaronder Limburg en Noord-Brabant, vanwege de verwachte zware onweersbuien en hagelstenen. Tekst gaat verder onder de video. Bezoekers BospopIn Weert gaat de derde festivaldag van Bospop niet door vanwege het verwachte noodweer later op zondag. Als voorzorgsmaatregel worden alle bezoekers verzocht om het festivalterrein en de camping te verlaten. Een van de festivalbezoekers gaf zijn mening over de situatie: "Veiligheid boven alles, dus ik vind het heel goed dat ze dit besluit hebben genomen." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Noodweer verpest bevrijdingsfestivals, Groningen zelfs ontruimd (video) Bekijk deze video » Politie waarschuwt: buitenlandse criminelen op rooftocht naar smartphones (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bezoekers Bospop
In Weert gaat de derde festivaldag van Bospop niet door vanwege het verwachte noodweer later op zondag. Als voorzorgsmaatregel worden alle bezoekers verzocht om het festivalterrein en de camping te verlaten. Een van de festivalbezoekers gaf zijn mening over de situatie: "Veiligheid boven alles, dus ik vind het heel goed dat ze dit besluit hebben genomen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's