Veel haat-reacties voor Miss Nederland-transgender: Rikkie Kolle reageert

Veel haat-reacties voor Miss Nederland-transgender: Rikkie Kolle reageert

Veel haat-reacties voor <em>Miss Nederland</em>-transgender: Rikkie Kolle reageert Rikkie Kolle is zaterdagavond verkozen tot Miss Nederland 2023. De 22-jarige is de eerste transgender ooit die deze titel behaalde. Er zijn veel haatreacties. TransgenderKomend jaar zal Rikkie zich als Miss Nederland presenteren. Ook vertegenwoordigt ze Nederland bij de Miss Universe-verkiezing. Rikkie deed eerder mee aan de tv-modellenwedstrijd Holland's Next Top Model. In 2018 behaalde Kolle de finale. HaatreactiesPersonen die de winst van Rikkie niet oké vinden laten weten dat ze dit een belediging vinden voor de 'echte vrouwen' die meededen. Rikkie vindt de haat niet erg en denkt er sterker van te worden. Transvrouw Rikkie Kolle krijgt veel haatreacties, ze reageert hierop in de video hierboven. Bekijk ook Vreselijk nieuws voor Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels: "Ik heb een miskraam gehad" (video) Bekijk deze video » Zien: deze transgender is Miss Nederland 2023 (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 10 juli 2023 om 10:21

Rikkie Kolle is zaterdagavond verkozen tot Miss Nederland 2023. De 22-jarige is de eerste transgender ooit die deze titel behaalde. Er zijn veel haatreacties.

Transgender
Komend jaar zal Rikkie zich als Miss Nederland presenteren. Ook vertegenwoordigt ze Nederland bij de Miss Universe-verkiezing. Rikkie deed eerder mee aan de tv-modellenwedstrijd Holland's Next Top Model. In 2018 behaalde Kolle de finale.

Haatreacties
Personen die de winst van Rikkie niet oké vinden laten weten dat ze dit een belediging vinden voor de 'echte vrouwen' die meededen. Rikkie vindt de haat niet erg en denkt er sterker van te worden.

Transvrouw Rikkie Kolle krijgt veel haatreacties, ze reageert hierop in de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's