Vreselijk nieuws voor Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels: "Ik heb een miskraam gehad" (video)

Vreselijk nieuws voor Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels: "Ik heb een miskraam gehad" (video)

Erg verdrietig nieuws voor Jessie Jazz Vuijk en haar vriend Kaj Gorgels. De twee waren namelijk in verwachting van hun eerste kindje, totdat Jessie ineens een bloeding kreeg. "Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconden in elkaar", laat Jessie Jazz weten via Instagram.

Tekst gaat verder onder de video.

Vreselijk nieuws voor <em>Jessie Jazz Vuijk</em> en <em>Kaj Gorgels</em>: &quot;Ik heb een miskraam gehad&quot; (video) Erg verdrietig nieuws voor Jessie Jazz Vuijk en haar vriend Kaj Gorgels. De twee waren namelijk in verwachting van hun eerste kindje, totdat Jessie ineens een bloeding kreeg. "Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconden in elkaar", laat Jessie Jazz weten via Instagram. Tekst gaat verder onder de video. MiskraamOp Instagram laat voormalig Miss Nederland weten dat ze enkele dagen geleden een miskraam heeft gehad. Hoe lang Jessie Jazz al zwanger was is niet duidelijk. Wel laat ze weten dat ze het prachtige nieuws al met een aantal mensen om haar heen had gedeeld. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Miskraam
Op Instagram laat voormalig Miss Nederland weten dat ze enkele dagen geleden een miskraam heeft gehad. Hoe lang Jessie Jazz al zwanger was is niet duidelijk. Wel laat ze weten dat ze het prachtige nieuws al met een aantal mensen om haar heen had gedeeld.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV