Mark test in laatste aflevering Familie Gillis: massa is kassa de blauwe glijbaan

Mark test in laatste aflevering Familie Gillis: massa is kassa de blauwe glijbaan

In de laatste aflevering van Familie Gillis: massa is kassa staat de verhuizing naar het nieuwe pand voor de deur. Wat gaat er allemaal mee? Beter gezegd, wat gaat er niet mee...

Blauwe glijbaan
Verder staan er allerlei klusjes op de parken op het programma want de vakantieperiode komt er aan. Het is dan ook tijd om de glijbanen te testen. Mark is de klos en moet de blauwe testen, hij doet dat met verve!

Mark test in laatste aflevering <em>Familie Gillis: massa is kassa</em> de blauwe glijbaan In de laatste aflevering van Familie Gillis: massa is kassa staat de verhuizing naar het nieuwe pand voor de deur. Wat gaat er allemaal mee? Beter gezegd, wat gaat er niet mee... Blauwe glijbaanVerder staan er allerlei klusjes op de parken op het programma want de vakantieperiode komt er aan. Het is dan ook tijd om de glijbanen te testen. Mark is de klos en moet de blauwe testen, hij doet dat met verve! Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Peter’s ex Nicol Kremers uit nieuwste seizoen Familie Gillis: massa is kassa geschrapt Bekijk deze video » Talpa gaat door met opnames nieuw seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa (video) Bekijk deze video » Mark staat naast zoenende vader Peter Gillis (Massa is Kassa) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV