Talpa gaat door met opnames nieuw seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa (video)

Talpa gaat door met opnames nieuw seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa (video)

Donderdag 6 juli 2023 om 20:25

Talpa gaat door met opnames nieuw seizoen <em>Familie Gillis: Massa is Kassa</em> (video) Peter Gillis zal ongetwijfeld niet blij worden van hoe het momenteel in zijn leven gaat. Op een nieuwe vriendin na dondert alles rond de Massa is Kassa-ster in elkaar. ProblemenZijn Belgische villa moet plat, hij moet stoppen met een aantal vakantieparken en dan wordt zijn ex Nicol Kremers ook nog eens uit de realityserie geschrapt. En dan loopt er natuurlijk ook nog de rechtszaak over de mishandeling van Nicol, die overigens voorlopig is uitgesteld. Ondertussen gaat Talpa gewoon door met de opnames voor het nieuwe seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De slotaflevering van Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag 11 juli om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Talpa gaat door met opnames nieuw seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa (video)

Peter Gillis zal ongetwijfeld niet blij worden van hoe het momenteel in zijn leven gaat. Op een nieuwe vriendin na dondert alles rond de Massa is Kassa-ster in elkaar.

Problemen
Zijn Belgische villa moet plat, hij moet stoppen met een aantal vakantieparken en dan wordt zijn ex Nicol Kremers ook nog eens uit de realityserie geschrapt. En dan loopt er natuurlijk ook nog de rechtszaak over de mishandeling van Nicol, die overigens voorlopig is uitgesteld. Ondertussen gaat Talpa gewoon door met de opnames voor het nieuwe seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

De slotaflevering van Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag 11 juli om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's