Pieter Omtzigt niet naar BBB: binnenkort beslissing over politieke toekomst

Pieter Omtzigt niet naar BBB: binnenkort beslissing over politieke toekomst

<em>Pieter Omtzigt</em> niet naar <em>BBB</em>: binnenkort beslissing over politieke toekomst Hieronder zie je een fragment uit Renze van dinsdag 11 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze terugkijken op Gids.tv. Kamerlid Pieter Omtzigt heeft via zijn woordvoerder laten weten dat hij geen lid zal worden van de BBB. In plaats daarvan neemt hij de komende weken de tijd om te beslissen of hij met een eigen partij wil deelnemen aan de verkiezingen. Tekst gaat verder onder de video. Omtzigt stapt niet over naar BBB of CDA, vertelde @elodieverweij gisteravond bij #Renze pic.twitter.com/hLqupFxHom— Renze Klamer (@renzeklamer) July 12, 2023 Pieter OmtzigtGisteravond vertelde Elodie Verweij in Renze dat Pieter Omtzigt ervoor heeft gekozen om niet over te stappen naar de BBB of het CDA. In plaats daarvan neemt het Kamerlid enkele weken de tijd om te overwegen of hij een eigen partij wil oprichten of zelfs uit de politiek wil stappen. Omtzigt geniet een aanzienlijke achterban en opiniepeilingen suggereren dat hij veel steun zou kunnen krijgen met betrekking tot het aantal zetels. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland & Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Toeslagenouders nemen afscheid van voormalig SP'er Renske Leijten: 'Ze stond je te woord als mens' Bekijk deze video » Rutger in De Oranjezomer: "Omtzigt is een beetje je vrouw die elke avond loopt te zeiken..." Bekijk deze video »
Talkshow :
Pieter Omtzigt niet naar BBB: binnenkort beslissing over politieke toekomst

Hieronder zie je een fragment uit Renze van dinsdag 11 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze terugkijken op Gids.tv.

Kamerlid Pieter Omtzigt heeft via zijn woordvoerder laten weten dat hij geen lid zal worden van de BBB. In plaats daarvan neemt hij de komende weken de tijd om te beslissen of hij met een eigen partij wil deelnemen aan de verkiezingen.

Tekst gaat verder onder de video.

Pieter Omtzigt
Gisteravond vertelde Elodie Verweij in Renze dat Pieter Omtzigt ervoor heeft gekozen om niet over te stappen naar de BBB of het CDA. In plaats daarvan neemt het Kamerlid enkele weken de tijd om te overwegen of hij een eigen partij wil oprichten of zelfs uit de politiek wil stappen. Omtzigt geniet een aanzienlijke achterban en opiniepeilingen suggereren dat hij veel steun zou kunnen krijgen met betrekking tot het aantal zetels.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland & Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV