Toeslagenouders nemen afscheid van voormalig SP'er Renske Leijten: 'Ze stond je te woord als mens'

Toeslagenouders nemen afscheid van voormalig SP'er Renske Leijten: 'Ze stond je te woord als mens'

Toeslagenouders nemen afscheid van voormalig SP'er <em>Renske Leijten</em>: 'Ze stond je te woord als mens' Pieter Omtzigt is boos over toeslagenaffaire: 'Dit dringt niet tot Rutte door!' Rense Leijten heeft haar politieke carrieré achter haar gelaten. De laatste jaren heeft ze veel betekend voor de zo genoemde 'toeslagenouders'. Leijten was een van de mensen die het toeslagen drama onder de aandacht bracht. De toeslagenouders spreken met veel lof over de afzwaaiende Leijten. Zelf zei ze over haar vertrekt: "Ik stop met de politiek in Den Haag waar het giftig is en waar het te langzaam gaat. Maar ik stop niet met de politiek en democratie voor echte mensen." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Leijten (SP): ‘Uithuisplaatsing 2021 bij slachtoffers toeslagenaffaire onvergeeflijk’ Bekijk deze video » Renske Leijten kritisch op verplichten hybride warmtepomp: "Neem maar een lening!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 4 juli 2023 om 20:15

Pieter Omtzigt is boos over toeslagenaffaire: 'Dit dringt niet tot Rutte door!'

Rense Leijten heeft haar politieke carrieré achter haar gelaten. De laatste jaren heeft ze veel betekend voor de zo genoemde 'toeslagenouders'. Leijten was een van de mensen die het toeslagen drama onder de aandacht bracht. De toeslagenouders spreken met veel lof over de afzwaaiende Leijten. Zelf zei ze over haar vertrekt: "Ik stop met de politiek in Den Haag waar het giftig is en waar het te langzaam gaat. Maar ik stop niet met de politiek en democratie voor echte mensen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's