Frans Bauer enthousiast over zomerhit Naar de Playa: 'Echt een geweldig liedje'

Frans Bauer enthousiast over zomerhit Naar de Playa: 'Echt een geweldig liedje'

Woensdag 12 juli 2023 om 20:55

Frans Bauer is natuurlijk altijd al het zonnetje in het huis. De Brabantse volksheld maakt al jarenlang de ene na de andere gezellige meezinger en dat doet hij ook deze zomer. Zijn nieuwe hit Naar de Playa ademt blauwe zee en parelwitte stranden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Frans Bauer</em> enthousiast over zomerhit <em>Naar de Playa</em>: 'Echt een geweldig liedje' Frans Bauer is natuurlijk altijd al het zonnetje in het huis. De Brabantse volksheld maakt al jarenlang de ene na de andere gezellige meezinger en dat doet hij ook deze zomer. Zijn nieuwe hit Naar de Playa ademt blauwe zee en parelwitte stranden. Tekst gaat verder onder de video. Naar de PlayaRTL Boulevard was aanwezig bij de clipopnames en sprak met Frans Bauer over zijn nieuwe zomerhit: “Als je het hoort, krijg je meteen zin in vakantie. Ik vind het echt een geweldig liedje.” Op 17 juli wordt het aanstekelijke Naar de Playa uitgebracht Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Frans Bauer enthousiast over zomerhit Naar de Playa: 'Echt een geweldig liedje'

Naar de Playa
RTL Boulevard was aanwezig bij de clipopnames en sprak met Frans Bauer over zijn nieuwe zomerhit: “Als je het hoort, krijg je meteen zin in vakantie. Ik vind het echt een geweldig liedje.” Op 17 juli wordt het aanstekelijke Naar de Playa uitgebracht

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's