Estavana in De Oranjezomer over haar vent Rafael van der Vaart en VI

Estavana in De Oranjezomer over haar vent Rafael van der Vaart en VI

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Estavana Polman, te gast in De Oranjezomer is niet echt een talkshowkijker maar ze heeft thuis wel een vent die naar VI kijkt. Rafael van der Vaart volgt verder geen van de andere talkshows zoals Op1 of Renze en Rutger Castricum weet wel waarom, iets met 'dom' zijn ofzo...

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Estavana</em> in <em>De Oranjezomer</em> over haar vent <em>Rafael van der Vaart</em> en <em>VI</em> Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Estavana Polman, te gast in De Oranjezomer is niet echt een talkshowkijker maar ze heeft thuis wel een vent die naar VI kijkt. Rafael van der Vaart volgt verder geen van de andere talkshows zoals Op1 of Renze en Rutger Castricum weet wel waarom, iets met 'dom' zijn ofzo... Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Rutger Castricum over Op1: 'Dat het een kutprogramma is, wisten we allang!' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV