Rutger Castricum over Op1: 'Dat het een kutprogramma is, wisten we allang!' (video)

Rutger Castricum over Op1: 'Dat het een kutprogramma is, wisten we allang!' (video)

Woensdag 12 juli 2023 om 10:39

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Rutger Castricum over <em>Op1</em>: 'Dat het een kutprogramma is, wisten we allang!' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Rutger Castricum reageerde in De Oranjezomer op een artikel in De Volkskrant over talkshow Op1. RuzieDalende kijkcijfers en gedoe achter de schermen: het gaat niet goed met talkshow Op1. Drie weken geleden kondigde BNNVARA aan dat de omroep in het najaar niet terugkeert als deelnemende partij. Er zou achter de schermen spraken zijn van slechte leidinggevenden, spanningen en zieke redactieleden. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Rutger Castricum reageerde in De Oranjezomer op een artikel in De Volkskrant over talkshow Op1.

Ruzie
Dalende kijkcijfers en gedoe achter de schermen: het gaat niet goed met talkshow Op1. Drie weken geleden kondigde BNNVARA aan dat de omroep in het najaar niet terugkeert als deelnemende partij. Er zou achter de schermen spraken zijn van slechte leidinggevenden, spanningen en zieke redactieleden.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's