Weerbericht donderdag en tips om kokende motor te voorkomen

Weerbericht donderdag en tips om kokende motor te voorkomen

Jordi praat je in Weer.nl bij over de loeihete temperaturen in de vakantielanden Italië, Spanje, Griekenland en Turkije. Hij geeft daarbij tips om een kokende motor te voorkomen. In Nederland is het weer juist veel aangenamer en hoeven we voorlopig niet bang te zijn voor autoproblemen op dat vlak.

Bekijk hieronder het weerbericht van Weer.nl en bekijk direct hieronder hoe eventuele regenbuien zich de komende uren in Nederland ontwikkelen.

Weerbericht <em>donderdag</em> en tips om <em>kokende motor</em> te voorkomen Jordi praat je in Weer.nl bij over de loeihete temperaturen in de vakantielanden Italië, Spanje, Griekenland en Turkije. Hij geeft daarbij tips om een kokende motor te voorkomen. In Nederland is het weer juist veel aangenamer en hoeven we voorlopig niet bang te zijn voor autoproblemen op dat vlak. Bekijk hieronder het weerbericht van Weer.nl en bekijk direct hieronder hoe eventuele regenbuien zich de komende uren in Nederland ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Bekijk hieronder de weersverwachting komende 5 dagen ZIEN: zomerse buien zorgen in Zwolle voor onbegaanbare wegen Bekijk deze video » Dat wordt zweten! Alles over de hittegolf in Italië Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Bekijk hieronder de weersverwachting komende 5 dagen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV